Jana 2230924 Denim - franksmobileautorepair.com

Jana 2230924 Denim

Bjv3pyehfb

Jana 22309-24 Denim

Jana 22309-24 Denim
Produktbeskrivelse Jana Merke: Jana Tittel: Dame Type: Heels Farg: Grå Passer: Normal Yttermateriale: Lær Såle: Syntet Artikelnummer: 48742-02 Jana 22309-24 Denim Jana 22309-24 Denim
Gabor 6416214 Antikrosa Antikrosa

Wallis HIGH NECK Bluser red
Desigual TSSO WHAT Tshirts med print green
Won Hundred Grass
EvenOdd Curvy Jerseykjole dark green
Rieker 6970280 White
Nike Nike Air Max Command White/White
Sköna Marie Solace Black
Esprit Miana Lace Up 241 Taupe 2
Guess Tripper2
Rieker 4427200 00 Black
Nude Millan Velour Grano
Bobbie Burns CHUCKY
Donna Girl 43576 Gold
adidas Performance FEF SPAIN Landslagsdrakt red/bogold
Blue Seven Tshirts med print mint
Ten Points Bianca 428002 Black
Diesel FGERTRUDENEW Genser grau
Converse All StarOx
Sköna Marie Tulia Black
LTB ASPEN Straight leg jeans angellis wash
adidas Performance ALTASPORT Treningssko chalk coral/footwear white/real coral
Lurchi STARLIGHT Joggesko jeans
OAS Company 102061 Palm Springs
Sixtyseven Linn 77666 Milda/Sedona Black
UGG Australia Classic Tall II Grey
Easy Peasy MEXIMOO Spedbarnsko cuivre/metallic
Paul Smith TIE BLADE Slips red
Superga 2750Cotu Classic Military Green
OAS Company 102020 Sky Blue
Brooklyns Own by Rocawear Hoodie lilac
A Pair AP323
Pier One Poloskjorter blue melange
Pieces PCJARISSA SQUARE Skjerf black
Guess Vaden
Nude Gill Road
Wildflower Nuflanaii 16 Pink
Nike Sportswear COURT BOROUGH Høye joggesko black

Gjeldsinformasjon bør omfatte all gjeld

Finans Norge ber Barne- og likestillingsdepartementet forskriftsfeste at gjeldsopplysninger bør omfatte all gjeld, ikke bare usikret gjeld slik loven fastsetter.

Gjeldsinformasjonsloven fastsetter at gjeldsopplysninger kun skal omfatte usikret gjeld. Loven gir imidlertid Barne- og likestillingsdepartementet adgang til å forskriftsfeste at gjeldsopplysninger skal kunne omfatte all gjeld, det vil si både sikret og usikret gjeld. Finans Norge har nå levert høringssvar på foreslåtte forskrifter til loven. Finans Norge anmoder der om at departementet tar i bruk den nevnte forskriftshjemmelen.

Finans Norge støtter for øvrig i stor grad det fremlagte forslaget til forskrift. Forskriftsforslaget innfører etter vår vurdering nødvendig og hensiktsmessig regulering på flere områder av hensyn til personvern og datasikkerhet. Finans Norge støtter derfor begrensningen i adgangen til å utlevere gjeldsinformasjon for utvikling av kredittscoremodeller og begrensningen i anvendelsen av gjeldsinformasjon for å foreta kredittscore på vegne av alle som har et saklig behov. Vi støtter også presiseringen av at informasjonen ikke kan anvendes for markedsføringsformål. Finans Norge støtter videre ordlyden i forskriftsbestemmelsene om spesifikasjon av gjeldsinformasjon, internkontroll, datasikkerhet og IKT.

For øvrig har Finans Norge følgende hovedsynspunkter på forskriftsforslaget:

  • Plikten til å sende gjenpartsbrev svekker den sikkerhet for personvern som full utnyttelse av moderne teknologi kan gi grunnlag for. Denne plikten må erstattes av en adgang til varsling av kunden om at oppslag er foretatt, hvilket foretak som har foretatt oppslaget samt informasjon om hvordan vedkommende selv kan gjøre oppslag. For gjeldsinformasjonsforetak som ikke kan tilby varsling og søk i løsningen, må kravet om gjenpartsutsendelse opprettholdes.
  • Finans Norge mener det er viktig at lånesøkere har en adgang til og klar adressat for henvendelser om retting av feilaktige opplysninger. En slik henvendelse må gå til den eller de foretakene som har forutsetningene for å kunne vurdere henvendelsen og rette eventuelle feil.
  • Finans Norge foreslår at det i forskriften inntas en begrensning om at gjeldsopplysninger kun kan innhentes for utvikling og forbedring av kredittscoremodeller som anvendes for behandling og avgjørelse av kredittsøknader.
  • Kravet om særskilt merking av gjeld sikret med pant i tredjemanns formuesgode vil medføre tids- og kostnadskrevende behov for teknologiske tilpasninger, ettersom denne typen gjeld ikke anses som usikret gjeld i finansforetak. Det totale omfanget av slik gjeld er svært begrenset, og Finans Norge mener derfor at det ikke bør stilles et slikt krav.