Fly London Tram Offwhite - franksmobileautorepair.com

Fly London Tram Offwhite

4P8v7lzigs

Fly London Tram Offwhite

Fly London Tram Offwhite
Produktbeskrivelse Detaljer: Spenne Merke: Fly London Tittel: Dame Type: Heels Farg: Brun Passer: Normal Yttermateriale: Lær Såle: Gummisåle Artikelnummer: 50020-01 Fly London Tram Offwhite Fly London Tram Offwhite

Zign Weekendveske black
Björn Borg X200 Low CVS W Light Grey
Duffy 8702744 Black
Aigle Chanteboot Pop
Superga 2750 Joggesko pink
Scholl Giava Dark Brown
Caprice Kelli 25401 Cognac
DIM FRENCHY 2 PACK Underbukse vermillon
Skiny ADVANTAGE WOMEN 2 PACK Underbukse glam pink selection
YOURTURN Weekendveske black
Napapijri SKIDOO Skijakke dark grey solid
Puma Future Tx3 Pomegranate
Lacoste Poloskjorter white
adidas Originals Adilette Light Scarlet/White/Light Scar
Pier One Skjorte green
Hush Puppies Stacy Slip Offwhite/ Taupe
Ilse Jacobsen Platform Ancle Boots Black
Esprit Bluser cinder blue
Duffy in Leather 5332013 Black
Björn Borg R100 Low Msh W Red
Soft Comfort Woodgreen Lt Blue
Lacoste ZIANE CHUKKA SUM
Dkode IDA
Minimum JAY Skjorte dark navy
Geox KILWI BOY Joggesko royal
Tamaris 112697239 591 Powder
Duffy in Leather 5330131 Red
Reebok Reebok Zcut Tr 30 Celestial Orchid/Black/Pink
Wildflower Kacia Black
Duffy in Leather 5330131 Black
Xti 27933 Black
Puma CLASSIC TRACK JACKET Treningsjakke black
Jil Sander Navy Bukser blue
Esprit Morea Bootie Black
JCREW ROSAYLN BOYFRIEND Jumper heather dusk
PrimeBoots Engineer T Low40 Old crazy black brass
mintberry Pushup BH light blue
Scarpa Force

Gjeldsinformasjon bør omfatte all gjeld

Finans Norge ber Barne- og likestillingsdepartementet forskriftsfeste at gjeldsopplysninger bør omfatte all gjeld, ikke bare usikret gjeld slik loven fastsetter.

Gjeldsinformasjonsloven fastsetter at gjeldsopplysninger kun skal omfatte usikret gjeld. Loven gir imidlertid Barne- og likestillingsdepartementet adgang til å forskriftsfeste at gjeldsopplysninger skal kunne omfatte all gjeld, det vil si både sikret og usikret gjeld. Finans Norge har nå levert høringssvar på foreslåtte forskrifter til loven. Finans Norge anmoder der om at departementet tar i bruk den nevnte forskriftshjemmelen.

Finans Norge støtter for øvrig i stor grad det fremlagte forslaget til forskrift. Forskriftsforslaget innfører etter vår vurdering nødvendig og hensiktsmessig regulering på flere områder av hensyn til personvern og datasikkerhet. Finans Norge støtter derfor begrensningen i adgangen til å utlevere gjeldsinformasjon for utvikling av kredittscoremodeller og begrensningen i anvendelsen av gjeldsinformasjon for å foreta kredittscore på vegne av alle som har et saklig behov. Vi støtter også presiseringen av at informasjonen ikke kan anvendes for markedsføringsformål. Finans Norge støtter videre ordlyden i forskriftsbestemmelsene om spesifikasjon av gjeldsinformasjon, internkontroll, datasikkerhet og IKT.

For øvrig har Finans Norge følgende hovedsynspunkter på forskriftsforslaget:

  • Plikten til å sende gjenpartsbrev svekker den sikkerhet for personvern som full utnyttelse av moderne teknologi kan gi grunnlag for. Denne plikten må erstattes av en adgang til varsling av kunden om at oppslag er foretatt, hvilket foretak som har foretatt oppslaget samt informasjon om hvordan vedkommende selv kan gjøre oppslag. For gjeldsinformasjonsforetak som ikke kan tilby varsling og søk i løsningen, må kravet om gjenpartsutsendelse opprettholdes.
  • Finans Norge mener det er viktig at lånesøkere har en adgang til og klar adressat for henvendelser om retting av feilaktige opplysninger. En slik henvendelse må gå til den eller de foretakene som har forutsetningene for å kunne vurdere henvendelsen og rette eventuelle feil.
  • Finans Norge foreslår at det i forskriften inntas en begrensning om at gjeldsopplysninger kun kan innhentes for utvikling og forbedring av kredittscoremodeller som anvendes for behandling og avgjørelse av kredittsøknader.
  • Kravet om særskilt merking av gjeld sikret med pant i tredjemanns formuesgode vil medføre tids- og kostnadskrevende behov for teknologiske tilpasninger, ettersom denne typen gjeld ikke anses som usikret gjeld i finansforetak. Det totale omfanget av slik gjeld er svært begrenset, og Finans Norge mener derfor at det ikke bør stilles et slikt krav.