Fly London Tesk Dk Brown - franksmobileautorepair.com

Fly London Tesk Dk Brown

XxdPMLIqaY

Fly London Tesk Dk Brown

Fly London Tesk Dk Brown
Produktbeskrivelse Fly London Detaljer: Spenne Merke: Fly London Tittel: Dame Type: Heels Farg: Brun Passer: Normal Yttermateriale: Lær Såle: Gummisåle Artikelnummer: 50022-01 Fly London Tesk Dk Brown Fly London Tesk Dk Brown
Timberland Csaco Bay SlipOn Dutch Blue Floral
Reebok Z Fury

Esprit Morea Bootie Black
Scotch RBelle BASIC WITH VARIOUS ARTWORKS Genser cherry blossom melange
Dkode IDA
Zign Weekendveske black
Ecco 286013 Skyler Black
Cream ISA Jumper sea pink melange
Jottum CARDIGAN KARIYA Cardigan white
Wallis STRIPE FIT AND FLARE Sommerkjole navy/ivory
Emerica R Cruisers Fusion
Soft Comfort Hemsdorf Black 06
Billabong PRINT Badeshorts orange
Duffy in Leather 5330131 Red
El Naturalista Ikebana N119 Black
adidas Performance ULTRABOOST UNCAGED Nøytrale løpesko footwear white/white tint/core black
JDY JDYANNA BLOUSE Bluser dark blue
Etnies Jameson 2 Eco
Gioseppo Babysko marino
Duffy in Leather 5322013 Black
Duffy in Leather 5332013 Black
Cabin Zero URBAN LIGHTWEIGHT CABIN Ryggsekk absolute black
GStar Raw Aria Pump Off White
Dkode NOLITA
Noisy May NMEVE Jeans Skinny Fit black
Ecco 430563 Sneak Ladies Rose Dust
Timberland Asphalt Trail WarmLined CA1BSN Dark Brown FullGrain w Suede
HUGO HANO Shorts navy
UGG Australia Adirondack III Chestnut
Farah BLANEY Poloskjorter gravel marl
Clarks Kendra Flower Navy Suede
Aigle Chanteboot Pop
JOOP 2 PACK Tshirts black
Birkenstock Belo Regular Smooth Leather Navy
Dr Martens 1461 Black Patent
Boss Hugo Boss Dresar 10175478 01 Black
Park West 426747 64 Cognac
Emma 4831077 Black

Gjeldsinformasjon bør omfatte all gjeld

Finans Norge ber Barne- og likestillingsdepartementet forskriftsfeste at gjeldsopplysninger bør omfatte all gjeld, ikke bare usikret gjeld slik loven fastsetter.

Gjeldsinformasjonsloven fastsetter at gjeldsopplysninger kun skal omfatte usikret gjeld. Loven gir imidlertid Barne- og likestillingsdepartementet adgang til å forskriftsfeste at gjeldsopplysninger skal kunne omfatte all gjeld, det vil si både sikret og usikret gjeld. Finans Norge har nå levert høringssvar på foreslåtte forskrifter til loven. Finans Norge anmoder der om at departementet tar i bruk den nevnte forskriftshjemmelen.

Finans Norge støtter for øvrig i stor grad det fremlagte forslaget til forskrift. Forskriftsforslaget innfører etter vår vurdering nødvendig og hensiktsmessig regulering på flere områder av hensyn til personvern og datasikkerhet. Finans Norge støtter derfor begrensningen i adgangen til å utlevere gjeldsinformasjon for utvikling av kredittscoremodeller og begrensningen i anvendelsen av gjeldsinformasjon for å foreta kredittscore på vegne av alle som har et saklig behov. Vi støtter også presiseringen av at informasjonen ikke kan anvendes for markedsføringsformål. Finans Norge støtter videre ordlyden i forskriftsbestemmelsene om spesifikasjon av gjeldsinformasjon, internkontroll, datasikkerhet og IKT.

For øvrig har Finans Norge følgende hovedsynspunkter på forskriftsforslaget:

  • Plikten til å sende gjenpartsbrev svekker den sikkerhet for personvern som full utnyttelse av moderne teknologi kan gi grunnlag for. Denne plikten må erstattes av en adgang til varsling av kunden om at oppslag er foretatt, hvilket foretak som har foretatt oppslaget samt informasjon om hvordan vedkommende selv kan gjøre oppslag. For gjeldsinformasjonsforetak som ikke kan tilby varsling og søk i løsningen, må kravet om gjenpartsutsendelse opprettholdes.
  • Finans Norge mener det er viktig at lånesøkere har en adgang til og klar adressat for henvendelser om retting av feilaktige opplysninger. En slik henvendelse må gå til den eller de foretakene som har forutsetningene for å kunne vurdere henvendelsen og rette eventuelle feil.
  • Finans Norge foreslår at det i forskriften inntas en begrensning om at gjeldsopplysninger kun kan innhentes for utvikling og forbedring av kredittscoremodeller som anvendes for behandling og avgjørelse av kredittsøknader.
  • Kravet om særskilt merking av gjeld sikret med pant i tredjemanns formuesgode vil medføre tids- og kostnadskrevende behov for teknologiske tilpasninger, ettersom denne typen gjeld ikke anses som usikret gjeld i finansforetak. Det totale omfanget av slik gjeld er svært begrenset, og Finans Norge mener derfor at det ikke bør stilles et slikt krav.