Sixtyseven 76705 Kira Canvas Black

orpLaLkk7Z

Sixtyseven 76705 Kira Canvas Black

Sixtyseven 76705 Kira Canvas Black
Produktbeskrivelse Sixtyseven Detaljer: Skolisser Merke: Sixtyseven Tittel: Dame Type: Flats Farg: Svart Passer: Normal Yttermateriale: Textil Såle: Gummisåle Hælhøyde: 35 cm Skafthøyde : 6 cm Artikelnummer: 49374-00 Sixtyseven 76705 Kira Canvas Black Sixtyseven 76705 Kira Canvas Black
Jack Jones JCOPINN Hoodie light grey melange
adidas Sport Performance Pureboost X Halo/Shock Green/Slime

Golden Style Ørepynt gullfarget
Outfit Kids TRES CUTE Jumper navy
adidas Sport Performance Snova Seq 5 M
Hush Puppies Monaco Slip On MT
Fly London Boxy245000 Mousse Black
Dickies 873 SLIM STRAIGHT WORK Chinos khaki
Vagabond Banksia 393510101 White
Reebok Classic Cl Lthr Spirit Strength/White
US Polo Assn Leroy 2 Canvas Dark Blue
Caprice 992230628 022 Black Nappa
Vagabond 4121001 Zoe Almond
LICO KOLIBRI Joggesko blau/marine/lemon
Caprice Kelli BLk/Brce Snacke
Converse All Star Tropical Print Ox Menta/Black
Fly London Megs210 Electric Blue/honey
US Polo Assn Faris 1 Suede Black
Miss Selfridge DAZZLE Ankelboots black
Gardenia Culina Pom Pom Clip Suede Black
Moon Boot Pulse Nylon Plus WP Black
Sorel YOOT PAC Vinterstøvler purple dahlia/foxglove
Vagabond 4125180 Kasai Grey
Sloggi SLIM 24/7 HIPSTER 2 PACK Underbukse stormy grey
Converse Chuck Taylor All Star Ox Seasonal Light Sapphire
Rieker 6979214 Blue
Dasia Daylily Buckle Black
Dasia Daylily bow New Pink/ Rose
Hunter Gummistøvler black
Vagabond 386940120 Lynnwood Black
Think 8701250 HAZEL/KOMBI HAZEL/KOMBI
Vanzetti Belte grau
Teva Gnarkosi Ms
Nude Millan Softy Bianco
Ilse Jacobsen Rub68 Indigo
Camper Hot Negro
Caprice Agy Stone Suede
Henri Lloyd Newbold Boot Prime Black

Gjeldsinformasjon bør omfatte all gjeld

Finans Norge ber Barne- og likestillingsdepartementet forskriftsfeste at gjeldsopplysninger bør omfatte all gjeld, ikke bare usikret gjeld slik loven fastsetter.

Gjeldsinformasjonsloven fastsetter at gjeldsopplysninger kun skal omfatte usikret gjeld. Loven gir imidlertid Barne- og likestillingsdepartementet adgang til å forskriftsfeste at gjeldsopplysninger skal kunne omfatte all gjeld, det vil si både sikret og usikret gjeld. Finans Norge har nå levert høringssvar på foreslåtte forskrifter til loven. Finans Norge anmoder der om at departementet tar i bruk den nevnte forskriftshjemmelen.

Finans Norge støtter for øvrig i stor grad det fremlagte forslaget til forskrift. Forskriftsforslaget innfører etter vår vurdering nødvendig og hensiktsmessig regulering på flere områder av hensyn til personvern og datasikkerhet. Finans Norge støtter derfor begrensningen i adgangen til å utlevere gjeldsinformasjon for utvikling av kredittscoremodeller og begrensningen i anvendelsen av gjeldsinformasjon for å foreta kredittscore på vegne av alle som har et saklig behov. Vi støtter også presiseringen av at informasjonen ikke kan anvendes for markedsføringsformål. Finans Norge støtter videre ordlyden i forskriftsbestemmelsene om spesifikasjon av gjeldsinformasjon, internkontroll, datasikkerhet og IKT.

For øvrig har Finans Norge følgende hovedsynspunkter på forskriftsforslaget:

  • Plikten til å sende gjenpartsbrev svekker den sikkerhet for personvern som full utnyttelse av moderne teknologi kan gi grunnlag for. Denne plikten må erstattes av en adgang til varsling av kunden om at oppslag er foretatt, hvilket foretak som har foretatt oppslaget samt informasjon om hvordan vedkommende selv kan gjøre oppslag. For gjeldsinformasjonsforetak som ikke kan tilby varsling og søk i løsningen, må kravet om gjenpartsutsendelse opprettholdes.
  • Finans Norge mener det er viktig at lånesøkere har en adgang til og klar adressat for henvendelser om retting av feilaktige opplysninger. En slik henvendelse må gå til den eller de foretakene som har forutsetningene for å kunne vurdere henvendelsen og rette eventuelle feil.
  • Finans Norge foreslår at det i forskriften inntas en begrensning om at gjeldsopplysninger kun kan innhentes for utvikling og forbedring av kredittscoremodeller som anvendes for behandling og avgjørelse av kredittsøknader.
  • Kravet om særskilt merking av gjeld sikret med pant i tredjemanns formuesgode vil medføre tids- og kostnadskrevende behov for teknologiske tilpasninger, ettersom denne typen gjeld ikke anses som usikret gjeld i finansforetak. Det totale omfanget av slik gjeld er svært begrenset, og Finans Norge mener derfor at det ikke bør stilles et slikt krav.