Tamaris 112220139 003 Black Leather - franksmobileautorepair.com

Tamaris 112220139 003 Black Leather

0B4TRMPaAT

Tamaris 1-1-22201-39 003 Black Leather

Tamaris 1-1-22201-39 003 Black Leather
Produktbeskrivelse Tamaris Merke: Tamaris Tittel: Dame Type: Flats Farg: Svart Passer: Normal Yttermateriale: Lær Såle: Gummisåle Artikelnummer: 60005-12 Tamaris 1-1-22201-39 003 Black Leather Tamaris 1-1-22201-39 003 Black Leather
Kavat Lugnvik EP Black
Polo Ralph Lauren TRAVELER SHORT Badeshorts resort tropical

Tommy Hilfiger Tailored TAILORED SLIM FIT Dress blue
Burton Menswear London WAFFLE Skjorte blue
ONLY ONLWENDY STRETCH DRESS Dongerikjole dark blue denim
Divine Factory Sandaler noir
El Naturalista Stella Pleasant ND58 Black
Puma RABBLE MID
Wrangler Grinder Chelsea Dark Brown
Fly London Cody877fly Rug Black
Palladium Mono Chorme Hi Black
Steve Madden GONZO Sandaler med høye hæler red
Polo Ralph Lauren Hanford Ne Dark Carbon Gray
Esprit TEDDYFUR Lue black
Roxy Jyll Black
Esprit FLORAL ANCHOR Tshirts med print navy
Sorel Newbie Lace Curry
Geox Lupe Black
Cavalet Megan Leather Brown
Scholl New Sprinter Dark Blue /Pink
New Balance ML1980NW ML1980NW
Angulus Chelsea boot with wool lining Black/Black
Odd Molly Rubber Rose Rainboot Multi
sOliver RED LABEL Jumper azurro
Angel Infantes 7 Suprema Hidro
UGG Australia Classic Mini II Navy
Anna Field Cardigan blue/grey
Fly London Cody877fly Rug Camel
Reebok Classic MUTED Babysko pale pink/white/shadow
Wildflower Nerua 06 Black
adidas Originals Courtvantage Ftwr White/Core Black
Esprit Poloskjorter medium grey
Fly London Cady180fly Rug Black
Icebug Now4 W BUGweb RB9X Black Black
Henri Lloyd Barton Trainer Black
adidas Originals Stan Smith Running White/Fairway
Esprit Yendis Slip On Blue
adidas Originals Stan Smith Running White/Collegiate Red

Gjeldsinformasjon bør omfatte all gjeld

Finans Norge ber Barne- og likestillingsdepartementet forskriftsfeste at gjeldsopplysninger bør omfatte all gjeld, ikke bare usikret gjeld slik loven fastsetter.

Gjeldsinformasjonsloven fastsetter at gjeldsopplysninger kun skal omfatte usikret gjeld. Loven gir imidlertid Barne- og likestillingsdepartementet adgang til å forskriftsfeste at gjeldsopplysninger skal kunne omfatte all gjeld, det vil si både sikret og usikret gjeld. Finans Norge har nå levert høringssvar på foreslåtte forskrifter til loven. Finans Norge anmoder der om at departementet tar i bruk den nevnte forskriftshjemmelen.

Finans Norge støtter for øvrig i stor grad det fremlagte forslaget til forskrift. Forskriftsforslaget innfører etter vår vurdering nødvendig og hensiktsmessig regulering på flere områder av hensyn til personvern og datasikkerhet. Finans Norge støtter derfor begrensningen i adgangen til å utlevere gjeldsinformasjon for utvikling av kredittscoremodeller og begrensningen i anvendelsen av gjeldsinformasjon for å foreta kredittscore på vegne av alle som har et saklig behov. Vi støtter også presiseringen av at informasjonen ikke kan anvendes for markedsføringsformål. Finans Norge støtter videre ordlyden i forskriftsbestemmelsene om spesifikasjon av gjeldsinformasjon, internkontroll, datasikkerhet og IKT.

For øvrig har Finans Norge følgende hovedsynspunkter på forskriftsforslaget:

  • Plikten til å sende gjenpartsbrev svekker den sikkerhet for personvern som full utnyttelse av moderne teknologi kan gi grunnlag for. Denne plikten må erstattes av en adgang til varsling av kunden om at oppslag er foretatt, hvilket foretak som har foretatt oppslaget samt informasjon om hvordan vedkommende selv kan gjøre oppslag. For gjeldsinformasjonsforetak som ikke kan tilby varsling og søk i løsningen, må kravet om gjenpartsutsendelse opprettholdes.
  • Finans Norge mener det er viktig at lånesøkere har en adgang til og klar adressat for henvendelser om retting av feilaktige opplysninger. En slik henvendelse må gå til den eller de foretakene som har forutsetningene for å kunne vurdere henvendelsen og rette eventuelle feil.
  • Finans Norge foreslår at det i forskriften inntas en begrensning om at gjeldsopplysninger kun kan innhentes for utvikling og forbedring av kredittscoremodeller som anvendes for behandling og avgjørelse av kredittsøknader.
  • Kravet om særskilt merking av gjeld sikret med pant i tredjemanns formuesgode vil medføre tids- og kostnadskrevende behov for teknologiske tilpasninger, ettersom denne typen gjeld ikke anses som usikret gjeld i finansforetak. Det totale omfanget av slik gjeld er svært begrenset, og Finans Norge mener derfor at det ikke bør stilles et slikt krav.