Salomon XA PRO 3D W Black/Magnet/Fair Aqua - franksmobileautorepair.com

Salomon XA PRO 3D W Black/Magnet/Fair Aqua

7ezZ9WefoH

Salomon XA PRO 3D W Black/Magnet/Fair Aqua

Salomon XA PRO 3D W Black/Magnet/Fair Aqua
Produktbeskrivelse Salomon Detaljer: Skolisser Merke: Salomon Tittel: Dame Bruksområde: Walkingsko Vanntett Type: Sneakers Farg: Grå Blå Passer: Normal Yttermateriale: Textil Såle: Gummisåle Artikelnummer: 54944-02 Salomon XA PRO 3D W Black/Magnet/Fair Aqua Salomon XA PRO 3D W Black/Magnet/Fair Aqua
Sixtyseven Slippers actled white/metix yellow

Fly London Goos265fly Mousse Black
Maidenform COMFORT DEVOTION BACK BRA Pushup BH navy/black
UGG Australia Classic Short Ws Chocolate
Dasia Daylily Toecap Mid Grey
Under Armour LEVEL NINJA Basketballsko white
Fly London Boxy245000 Mousse Black
Hunter Gummistøvler black
Odd Molly Running Free City Trainer Almost Black
Primigi Ballerina med reim alluminio
Fly London Megs210 Electric Blue/honey
Hunter Original Gloss chlesea Navy
PrimeBoots Engineer Low39 Old crazy black brass
Nude Hilda Mohair Mole
Dasia Daylily bow New Pink/ Rose
Baum und Pferdgarten EDRIA Bukser navy petal
Camel Active Pier OilSuede Fire
Jack Jones JJ Camden Dress Blue
UGG Australia Adirondack III Chestnut
Under Armour FAVORITE KNIT LEGGING Tights moroccan blue
Sköna Marie Carnaby Black
The North Face Wreck Mid GTX Brown
Seafolly INKA HIPSTER Bikinitruse black
Halssmykke tofarget
Soft Comfort Jeanna Red
Keen Whisper Magnet/Sangria
Levis® TRUCKER Høye joggesko white
Minimum ROSAURA Fotsidt skjørt dark blue
Sixtyseven Emilia 77638 Milda Black/Sedona Black
Selected Homme TIE Slips dark navy
Friboo Joggesko white
Beck FEUERWEHR Tøfler blau
Sloggi WOW COMFORT TShirt BH new beige
Nude Millan Softy Bianco
Svea Smögen 53 White
Marc OPolo 501 12713501 300 Offwhite
Pier One Treningsjakke dark blue melange
Timberland Flannery Black Nubuck

Gjeldsinformasjon bør omfatte all gjeld

Finans Norge ber Barne- og likestillingsdepartementet forskriftsfeste at gjeldsopplysninger bør omfatte all gjeld, ikke bare usikret gjeld slik loven fastsetter.

Gjeldsinformasjonsloven fastsetter at gjeldsopplysninger kun skal omfatte usikret gjeld. Loven gir imidlertid Barne- og likestillingsdepartementet adgang til å forskriftsfeste at gjeldsopplysninger skal kunne omfatte all gjeld, det vil si både sikret og usikret gjeld. Finans Norge har nå levert høringssvar på foreslåtte forskrifter til loven. Finans Norge anmoder der om at departementet tar i bruk den nevnte forskriftshjemmelen.

Finans Norge støtter for øvrig i stor grad det fremlagte forslaget til forskrift. Forskriftsforslaget innfører etter vår vurdering nødvendig og hensiktsmessig regulering på flere områder av hensyn til personvern og datasikkerhet. Finans Norge støtter derfor begrensningen i adgangen til å utlevere gjeldsinformasjon for utvikling av kredittscoremodeller og begrensningen i anvendelsen av gjeldsinformasjon for å foreta kredittscore på vegne av alle som har et saklig behov. Vi støtter også presiseringen av at informasjonen ikke kan anvendes for markedsføringsformål. Finans Norge støtter videre ordlyden i forskriftsbestemmelsene om spesifikasjon av gjeldsinformasjon, internkontroll, datasikkerhet og IKT.

For øvrig har Finans Norge følgende hovedsynspunkter på forskriftsforslaget:

  • Plikten til å sende gjenpartsbrev svekker den sikkerhet for personvern som full utnyttelse av moderne teknologi kan gi grunnlag for. Denne plikten må erstattes av en adgang til varsling av kunden om at oppslag er foretatt, hvilket foretak som har foretatt oppslaget samt informasjon om hvordan vedkommende selv kan gjøre oppslag. For gjeldsinformasjonsforetak som ikke kan tilby varsling og søk i løsningen, må kravet om gjenpartsutsendelse opprettholdes.
  • Finans Norge mener det er viktig at lånesøkere har en adgang til og klar adressat for henvendelser om retting av feilaktige opplysninger. En slik henvendelse må gå til den eller de foretakene som har forutsetningene for å kunne vurdere henvendelsen og rette eventuelle feil.
  • Finans Norge foreslår at det i forskriften inntas en begrensning om at gjeldsopplysninger kun kan innhentes for utvikling og forbedring av kredittscoremodeller som anvendes for behandling og avgjørelse av kredittsøknader.
  • Kravet om særskilt merking av gjeld sikret med pant i tredjemanns formuesgode vil medføre tids- og kostnadskrevende behov for teknologiske tilpasninger, ettersom denne typen gjeld ikke anses som usikret gjeld i finansforetak. Det totale omfanget av slik gjeld er svært begrenset, og Finans Norge mener derfor at det ikke bør stilles et slikt krav.