El Naturalista El Viajero N275 CarrotGrey - franksmobileautorepair.com

El Naturalista El Viajero N275 CarrotGrey

KLfQSSVmxf

El Naturalista El Viajero N275 Carrot-Grey

El Naturalista El Viajero N275 Carrot-Grey
Produktbeskrivelse El Naturalista Merke: El Naturalista Tittel: Herre Dame Type: Flats Farg: Gul Brun Passer: Liten Yttermateriale: Lær Såle: Gummisåle Artikelnummer: 50019-02 El Naturalista El Viajero N275 Carrot-Grey El Naturalista El Viajero N275 Carrot-Grey
Kawasaki Basic Seasonal Pink
Noisy May NMMILTON Bukser black

Tamaris 112442326 001 Black
Anna Field Klassiske pumps blue
Brütting CRATER Joggesko lemon/blau
Rieker Y047100 00 Black
Passionata CHEEKY BalkongBH schwarz
Reebok Classic SL Berlin Casual
Reebok Yourflex Trainette Purpldelirium/Pigmntpprl
adidas Originals Tubular Shadow W Core Black/Grey Five F17/Ftwr
Rieker 6088600 Schwarz
adidas Originals Zx Flux Grey Five F17/Ftwr White/Core
Scotch Soda Tshirts black
adidas Originals SWIFT RUN SCHUH Joggesko core black/utility black
El Naturalista Quera NC55 Black
Selected Femme SFNIVE Jumper shadow gray/natural base
Columbia Techsun Drain
Tamaris 23724579 Rose Structur
GStar Raw Yard Pyro Nylon Tan Lthr Textile w Navy
UGG Australia W Bonham Black
Nike Performance FLEX CONTACT Nøytrale løpesko racer blue/black/white
Alife Everybody Hi Toxi
Tamaris 23724120 Offwhite Structure
Tumble n dry PETA BABY Topper langermet dark navy
Marc OPolo STANDUP Jumper manic midnight
Vingino NILLO Genser army green
Rieker 7960200 00 Black
Esprit MR JOGGER Treningsbukser navy
Sancho Boots 10781
Rieker 5495345 Fumo
Ecco Arizona Dusty Purple/ Coral
New Look 915 Generation DUSTY Støvletter light brown
adidas Originals Stan Smith Mid Ftwr White/Ftwr White/Green
Felmini GREDO Støvletter miguel
Tamaris 23631154 White Rose Metallic
adidas Originals Tubular Shadow Core Black/Ftwr White/Core Bla
Only Sons ONSMUSCLE FIT ONECK Tshirts misty rose
Nike Sportswear COURT BOROUGH Joggesko white

Gjeldsinformasjon bør omfatte all gjeld

Finans Norge ber Barne- og likestillingsdepartementet forskriftsfeste at gjeldsopplysninger bør omfatte all gjeld, ikke bare usikret gjeld slik loven fastsetter.

Gjeldsinformasjonsloven fastsetter at gjeldsopplysninger kun skal omfatte usikret gjeld. Loven gir imidlertid Barne- og likestillingsdepartementet adgang til å forskriftsfeste at gjeldsopplysninger skal kunne omfatte all gjeld, det vil si både sikret og usikret gjeld. Finans Norge har nå levert høringssvar på foreslåtte forskrifter til loven. Finans Norge anmoder der om at departementet tar i bruk den nevnte forskriftshjemmelen.

Finans Norge støtter for øvrig i stor grad det fremlagte forslaget til forskrift. Forskriftsforslaget innfører etter vår vurdering nødvendig og hensiktsmessig regulering på flere områder av hensyn til personvern og datasikkerhet. Finans Norge støtter derfor begrensningen i adgangen til å utlevere gjeldsinformasjon for utvikling av kredittscoremodeller og begrensningen i anvendelsen av gjeldsinformasjon for å foreta kredittscore på vegne av alle som har et saklig behov. Vi støtter også presiseringen av at informasjonen ikke kan anvendes for markedsføringsformål. Finans Norge støtter videre ordlyden i forskriftsbestemmelsene om spesifikasjon av gjeldsinformasjon, internkontroll, datasikkerhet og IKT.

For øvrig har Finans Norge følgende hovedsynspunkter på forskriftsforslaget:

  • Plikten til å sende gjenpartsbrev svekker den sikkerhet for personvern som full utnyttelse av moderne teknologi kan gi grunnlag for. Denne plikten må erstattes av en adgang til varsling av kunden om at oppslag er foretatt, hvilket foretak som har foretatt oppslaget samt informasjon om hvordan vedkommende selv kan gjøre oppslag. For gjeldsinformasjonsforetak som ikke kan tilby varsling og søk i løsningen, må kravet om gjenpartsutsendelse opprettholdes.
  • Finans Norge mener det er viktig at lånesøkere har en adgang til og klar adressat for henvendelser om retting av feilaktige opplysninger. En slik henvendelse må gå til den eller de foretakene som har forutsetningene for å kunne vurdere henvendelsen og rette eventuelle feil.
  • Finans Norge foreslår at det i forskriften inntas en begrensning om at gjeldsopplysninger kun kan innhentes for utvikling og forbedring av kredittscoremodeller som anvendes for behandling og avgjørelse av kredittsøknader.
  • Kravet om særskilt merking av gjeld sikret med pant i tredjemanns formuesgode vil medføre tids- og kostnadskrevende behov for teknologiske tilpasninger, ettersom denne typen gjeld ikke anses som usikret gjeld i finansforetak. Det totale omfanget av slik gjeld er svært begrenset, og Finans Norge mener derfor at det ikke bør stilles et slikt krav.