Geox SANDAL ROXANNE Tursandaler dark fuchsia

kOKOPP3Rqo

Geox SANDAL ROXANNE - Tursandaler dark fuchsia

Geox SANDAL ROXANNE - Tursandaler dark fuchsia

Materiale & vedlikehold

Overmateriale :  Lærimitasjon/tekstil

Innermateriale :  Tekstil

Dekksåle :  Lær

Såle :  Syntentisk materiale

Fôr :  Tynt fôret

Materiale :  Imitert skinn

Produktdetaljer

Skotupp :  Åpen

Detalj :  Pyntesømmer

Lukking :  Welcro/borrelås

Artikkelnummer :  GE113G011-J11

Geox SANDAL ROXANNE - Tursandaler dark fuchsia Geox SANDAL ROXANNE - Tursandaler dark fuchsia Geox SANDAL ROXANNE - Tursandaler dark fuchsia Geox SANDAL ROXANNE - Tursandaler dark fuchsia

Superfit 18100 Heel GoreTex Black
Chantelle Truser schwarz
Tiger of Sweden Vivi 29 050 Black
Mentor M0929 Desert Boot Navy
Ecco Trail Kids Black/Titanium
Nude Freja 406180 Multi
Vagabond 420300127 Amina 27 Cognac
Art I Meet 145 Crepusculo
Calida COMFORT TriangelBH nude
Keen Seacamp II Cnx Tots Honeysuckle/Neutral
Bagheera Shadow Black/Cerise
Gabor 0640037 Black
Vagabond Serena 432904003 03 Ecru
Puma Flare 2 Jr 002 Black
Svea Alingsås 1 White
Reebok Classic Ventureflex Chase II Black/Bottle Green/Kiwi Green/
Puma Flare 2 V PS 002 Black
Primigi Zuck Talpa
Disney MICKEY SWIM BABY Badeshorts pink
C1rca Crip
Mohedatoffeln Sanna Linnea
Primigi PFD 7225 Nero
Pax Dusk Green
Birkenstock Arizona Regular Leather Blue
Björn Borg X100 Low Cvs W White
Clip Rope Bayfield
Reebok Reebok Zquick Lux 30 Gravel/Black/White
Bread Boxers Pyjamasskjorte grey melange
Urban Classics Hoodie lightrose
Kappa KICKOFF Treningssko green/black
Spyder OUTBOUND NOVELTY Fleecegenser frontier/french blue
Tretorn Lilly Pink
Reebok EL MARBLE Tshirts medium grey heather
Senator 4951049 Black
Reebok Classic Gl 3000 Td Solar Pink/White/Steel
Crocs Kadee II Flip W Black
Hanro COTTON SENSATION PANT Underbukse black
Converse Break PointOx Mouse/White/White

Gjeldsinformasjon bør omfatte all gjeld

Finans Norge ber Barne- og likestillingsdepartementet forskriftsfeste at gjeldsopplysninger bør omfatte all gjeld, ikke bare usikret gjeld slik loven fastsetter.

Gjeldsinformasjonsloven fastsetter at gjeldsopplysninger kun skal omfatte usikret gjeld. Loven gir imidlertid Barne- og likestillingsdepartementet adgang til å forskriftsfeste at gjeldsopplysninger skal kunne omfatte all gjeld, det vil si både sikret og usikret gjeld. Finans Norge har nå levert høringssvar på foreslåtte forskrifter til loven. Finans Norge anmoder der om at departementet tar i bruk den nevnte forskriftshjemmelen.

Finans Norge støtter for øvrig i stor grad det fremlagte forslaget til forskrift. Forskriftsforslaget innfører etter vår vurdering nødvendig og hensiktsmessig regulering på flere områder av hensyn til personvern og datasikkerhet. Finans Norge støtter derfor begrensningen i adgangen til å utlevere gjeldsinformasjon for utvikling av kredittscoremodeller og begrensningen i anvendelsen av gjeldsinformasjon for å foreta kredittscore på vegne av alle som har et saklig behov. Vi støtter også presiseringen av at informasjonen ikke kan anvendes for markedsføringsformål. Finans Norge støtter videre ordlyden i forskriftsbestemmelsene om spesifikasjon av gjeldsinformasjon, internkontroll, datasikkerhet og IKT.

For øvrig har Finans Norge følgende hovedsynspunkter på forskriftsforslaget:

  • Plikten til å sende gjenpartsbrev svekker den sikkerhet for personvern som full utnyttelse av moderne teknologi kan gi grunnlag for. Denne plikten må erstattes av en adgang til varsling av kunden om at oppslag er foretatt, hvilket foretak som har foretatt oppslaget samt informasjon om hvordan vedkommende selv kan gjøre oppslag. For gjeldsinformasjonsforetak som ikke kan tilby varsling og søk i løsningen, må kravet om gjenpartsutsendelse opprettholdes.
  • Finans Norge mener det er viktig at lånesøkere har en adgang til og klar adressat for henvendelser om retting av feilaktige opplysninger. En slik henvendelse må gå til den eller de foretakene som har forutsetningene for å kunne vurdere henvendelsen og rette eventuelle feil.
  • Finans Norge foreslår at det i forskriften inntas en begrensning om at gjeldsopplysninger kun kan innhentes for utvikling og forbedring av kredittscoremodeller som anvendes for behandling og avgjørelse av kredittsøknader.
  • Kravet om særskilt merking av gjeld sikret med pant i tredjemanns formuesgode vil medføre tids- og kostnadskrevende behov for teknologiske tilpasninger, ettersom denne typen gjeld ikke anses som usikret gjeld i finansforetak. Det totale omfanget av slik gjeld er svært begrenset, og Finans Norge mener derfor at det ikke bør stilles et slikt krav.