Boss Green Hugo Boss O'Shea Timeless Navy

VluoYcQ49V

Boss Green - Hugo Boss O'Shea Timeless Navy

Boss Green - Hugo Boss O'Shea Timeless Navy

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Skolisser

Merke:


Gant Dixon
Ten Points Dorabell Lightblue
Nome 1312381355
HUGO ETRIXE Skjorte medium green
Asics T656N 4050 GT 2000 4 Turquoise/Indigoblue/Slateblue
Rieker 0539825 25 Chestnut
Havaianas Slim Steel Grey
Havaianas Slim Shocking Pink
Superfit BILL Tøfler water
Irregular Choice Loves It
Mennace ROSE MENNACE CHEST Hoodie military olive
Ara TurinSt Schwarz
adidas Performance TIRO17 Treningsjakke black/scarlet/white
US Polo Assn Amadeus 6 Dark Beige
Asics GT 2000 3 White/Flash Coral/Aqua Mint
Selected Bedford C
Magic Nights Ballkjole apricot
Timberland Naples Trail Oxford Navy
Champion Sko Mercury Low White
After Eden ANNA BH med bøyle off offwhite
Pier One Treningsjakke black melange
Kawasaki Fantasy basic Black
CMP GIRL JACKET FIX HOOD Fleecejakke ibisco/inchiostro
Anna Field Curvy Blazer black
Soyaconcept BECKIE Blyantskjørt black
Ralph Lauren Junior Whereham Hi Black
Soft Comfort Swallow Black
Clarks Corabeth Abby Black Leather
Irregular Choice Shoulda Woulda Coulda
Palladium Blanc Hi Indigo
Crocs Classic Chocolate
Schiesser Topp weiss
Burton Menswear London WAFFLE Skjorte blue
Matt Nat UNIFY DWELL Ryggsekk black
adidas Performance FORTAPLAY AC Treningssko core blue/semi solar yellow/collegiate navy
Nike Sportswear Sko LF1 Duckboot Low Black/Black/Black
Esprit Cezanne TG Black

Gjeldsinformasjon bør omfatte all gjeld

Finans Norge ber Barne- og likestillingsdepartementet forskriftsfeste at gjeldsopplysninger bør omfatte all gjeld, ikke bare usikret gjeld slik loven fastsetter.

Gjeldsinformasjonsloven fastsetter at gjeldsopplysninger kun skal omfatte usikret gjeld. Loven gir imidlertid Barne- og likestillingsdepartementet adgang til å forskriftsfeste at gjeldsopplysninger skal kunne omfatte all gjeld, det vil si både sikret og usikret gjeld. Finans Norge har nå levert høringssvar på foreslåtte forskrifter til loven. Finans Norge anmoder der om at departementet tar i bruk den nevnte forskriftshjemmelen.

Finans Norge støtter for øvrig i stor grad det fremlagte forslaget til forskrift. Forskriftsforslaget innfører etter vår vurdering nødvendig og hensiktsmessig regulering på flere områder av hensyn til personvern og datasikkerhet. Finans Norge støtter derfor begrensningen i adgangen til å utlevere gjeldsinformasjon for utvikling av kredittscoremodeller og begrensningen i anvendelsen av gjeldsinformasjon for å foreta kredittscore på vegne av alle som har et saklig behov. Vi støtter også presiseringen av at informasjonen ikke kan anvendes for markedsføringsformål. Finans Norge støtter videre ordlyden i forskriftsbestemmelsene om spesifikasjon av gjeldsinformasjon, internkontroll, datasikkerhet og IKT.

For øvrig har Finans Norge følgende hovedsynspunkter på forskriftsforslaget:

  • Plikten til å sende gjenpartsbrev svekker den sikkerhet for personvern som full utnyttelse av moderne teknologi kan gi grunnlag for. Denne plikten må erstattes av en adgang til varsling av kunden om at oppslag er foretatt, hvilket foretak som har foretatt oppslaget samt informasjon om hvordan vedkommende selv kan gjøre oppslag. For gjeldsinformasjonsforetak som ikke kan tilby varsling og søk i løsningen, må kravet om gjenpartsutsendelse opprettholdes.
  • Finans Norge mener det er viktig at lånesøkere har en adgang til og klar adressat for henvendelser om retting av feilaktige opplysninger. En slik henvendelse må gå til den eller de foretakene som har forutsetningene for å kunne vurdere henvendelsen og rette eventuelle feil.
  • Finans Norge foreslår at det i forskriften inntas en begrensning om at gjeldsopplysninger kun kan innhentes for utvikling og forbedring av kredittscoremodeller som anvendes for behandling og avgjørelse av kredittsøknader.
  • Kravet om særskilt merking av gjeld sikret med pant i tredjemanns formuesgode vil medføre tids- og kostnadskrevende behov for teknologiske tilpasninger, ettersom denne typen gjeld ikke anses som usikret gjeld i finansforetak. Det totale omfanget av slik gjeld er svært begrenset, og Finans Norge mener derfor at det ikke bør stilles et slikt krav.